Ontdek WordPress

Nog niet helemaal overtuigt van WordPress of twijfel je nog? Laat deze pagina je overhalen.

WordPress Thema's

Het gebruik van thema's en de vanaf versie 1.5 geintroduceerde thema systeem maak het mogelijk om je WordPress er uit te laten zien hoe je maar wilt. Vele WordPress gebruikers hebben thema's beschikbaar gesteld die door iedereen gebruikt en bewerkt kan worden, bijvoorbeeld het thema Japanese Cherry Blossom. Bijna alle gratis en nieuwe thema's zijn te vinden via WordPress haar eigen Theme Viewer.

WordPress Theme Viewer | Nederlandstalige thema's

WordPress Plugins

De orginele WordPress download bevat al vele mogelijkheden, maar uiteraard het is het leuk om je WordPress installatie van meer mogelijkheden te voorzien. Er zijn inmiddels al vele honderden plugins geschreven door en voor de gebruikers van WordPress over de hele wereld. De Engelstalige codex van WordPress.org bevat een overzicht van bijna alle werkende plugins voor alle WordPress versies. Sinds kort verschijnen er ook steeds meer plugins die in het Nederlands worden vertaald door gebruikers, deze zijn via het WordPress NL forum te downloaden.

Plugins | Nederlandstalige plugins

WordPress Demo

Nog steeds niet geheeld overtuigd van de kracht van WordPress? Bekijk dan eens de WordPress NL demo versie. WordPress is uitstekend te gebruiken als blog maar ook zeker als motor voor een geavanceerde site, een paar voorbeelden: Webwereld Blog , sbstext.nl , janmarijnissen.nl , IDG Blog , curry.com , clapton.nl zijn een kleine greep uit de duizenden Nederlandstalige sites waar WordPress als motor van de sites aanwezig is.